Garage Nijendijk-Wulff

Is een onafhankelijk autobedrijf, ongebonden en zelfstandig. Als u bij ons binnenloop kunt u zien dat we gebruik maken van moderne controle- en diagnoseapparatuur. En dat we werken met de beste soorten gereedschap. We staan bovenal altijd voor u klaar en u kunt bij ons rekenen op een onafhankelijk advies, op maat. En op een tijd die u het beste schikt. Gewoon een kwestie van even binnenlopen en merken dat u bij ons nog met open armen wordt ontvangen. Dan ziet u dat we service nog serieus nemen.

Waarom een onafhankelijk autobedrijf ?

BOVAG lid word en blijf je niet zomaar. Alle onafhankelijke autobedrijven die lid zijn, staan onder periodiek toezicht van BOVAG. Controlepunten zijn onder andere de inrichting van het bedrijf, de vakbekwaamheid en de naleving van de gedragscode en leverings- en betalingsvoorwaarden.

Dit is een top garage alles kan in goed overleg,ik werd netjes gebeld over een klein defect betreffende de APK.

J. van Doorn

Helaas duurde de reperatie wat langer dan was gepland maar daar werd verder netjes over gebeld i.v.m. de drukte. maar uiteindelijk kon ik de auto wel weer ophalen. uiterst fijn behandeld, een bedrijf met veel ervaring,

J. Boonman

Fijne garage. Zeer goed geholpen. Je hebt hier nog het gevoel dat je als klant wordt behandeld in tegenstelling tot de meeste dealers. Zeker aan te bevelen.

B. Janse