Airco Service

Airconditioning. Naast verkoeling in de zomer, zorgt de airconditioning gedurende het hele jaar voor een gezond klimaat en onbeslagen ruiten. Maar wat als de airco hapert? Dan kunt u vermoeid raken door een ongezonde atmosfeer of toenemende hitte. Goed onderhoud helpt dit te voorkomen, want ook de airconditioning heeft regelmatig onderhoud nodig. Met de Airco Service van 'Garage Nijendijk Wulff' kunt u weer fris op weg.

Wat houdt airco onderhoud in?

Wij helpen u met een aircocheck, aircoreiniging en de complete airco service. De aircocheck laat direct zien hoe uw systeem functioneert.

Als u al last heeft van nare geurtjes in uw auto, is het verstandig om de airco zo snel mogelijk te reinigen. Mocht er een defect geconstateerd worden (zoals een lek), dan helpen wij u graag met de complete airco service.

Checken interieurfilter

Naast goed onderhoud van de airconditioning dragen de interieurfilters ook bij aan de luchtkwaliteit in uw auto.

Deze filters vangen bacteriën en schimmels op, die vanuit de vervuilde verdamper van de airconditioning via de ventilatie in uw interieur terecht kunnen komen. Bij de aircoreiniging wordt daarom ook gekeken naar het interieurfilter. We adviseren u dit filter ieder jaar of om de 15.000 kilometer te vervangen.

Voordelen Airco Service

 Aircocheck, aircoreiniging en complete airco service
 Checken en vervangen interieurfilter
 Gediplomeerde technici
 Tips en adviezen voor optimaal gebruik en onderhoud
 Altijd een gezond en veilig klimaat in de auto
 Geen last meer van vieze geurtjes

 

Maak een afspraak

Kom langs voor een afspraak, bel vrijblijvend 0548-617294 of maakt direct online een afspraak.