Onderhoud en reparatie van uw auto

Het is belangrijk om uw auto regelmatig en goed te onderhouden. Moet uw auto gerepareerd worden? Zorg er dan voor dat het grondig en professioneel gebeurt. Zo rijdt u veilig en gaat uw auto langer mee. We hebben wat tips en aandachtspunten voor u op een rij gezet.

Auto-onderhoud, hoe vaak en waarom?

Hoe vaak moet uw auto naar de garage? Dat staat in het instructieboekje en scheelt nogal per model. De meeste nieuwe auto’s geven een melding op het dashboard als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Sla liever geen onderhoudsbeurten over om geld te besparen. U bent uiteindelijk veel duurder uit als kleine gebreken te laat worden opgemerkt.

Bij een kleine beurt ververst de monteur onder meer de olie, vervangt het filter en kijkt naar onderdelen als remmen, uitlaat, accu en lichten. Bij een grote beurt worden onder meer ook het koelsysteem en de wielophanging gecontroleerd. Bovendien krijgen de remmen een schoonmaakbeurt en worden bougies, lucht- en brandstoffilters vervangen. Zorg ervoor dat u tussen beurten door regelmatig zelf uw banden, verlichting, oliepeil en uw koel- en ruitenwisservloeistof controleert.

 

Uw Auto Laten Repareren

Welk merk u ook rijdt, u kunt altijd bij ons terecht voor reparatie van uw auto. Uw auto laten repareren bij Garage Nijendijk Wulff is kiezen voor zekerheid. U kunt bij Garage Nijendijk Wulff altijd om een schatting van de reparatiekosten vragen. Alle uitgevoerde werkzaamheden worden op de rekening gespecificeerd. Bovendien worden vervangen onderdelen, als u dat vooraf aangeeft, altijd bewaard.

Standaard 3 maanden reparatiegarantie. De garantie geldt voor elke reparatie die door Garage Nijendijk Wulff is uitgevoerd en voor de materialen en onderdelen die wij hebben gebruikt.

We zetten de voordelen voor u op een rij.

 Betrouwbaar
 Duidelijke afspraken
 Garantie

Maak een afspraak

Kom langs voor een afspraak, bel vrijblijvend 0548-617294 of maakt direct online een afspraak.