Garage Nijendijk Wulff is een Full-Service bedrijf

Professionaliteit en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel, hierdoor zijn wij allround en zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij vinden het ook belangrijk dat we plezier hebben in wat we doen en veel voldoening halen als een klant met een goed gevoel weggaat, maar vooral ook weer terugkomt.

Kortom U bent bij ons verzekert van top service en kwaliteit. Wij scoren niet voor niks gemiddeld een 10 op bestegarage.nl
Onderhoud volgens voorschrift

Professionaliteit en deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel, gedragscodes 'integer handelen', onderhoud, reparatie, garantie, taxaties ..


 Meer informatie


Storingsdiagnose

Wij beschikken over uitleesapparatuur voor het uitlezen van storingen. Hierdoor kunnen storingen snel worden opgespoord, maar vooral kostbesparend.

 Meer informatie


Autoschade

Wij kunnen voor U de schade aan uw auto taxeren en een schaderapport opmaken. Ook kunnen wij diverse schades voor U afhandelen.

 Klik hier om een afspraak te maken


Airco Service

Laat uw air conditioning controleren. Elke auto lekt tussen de 8 en 10% per jaar, dus is het verstandig elke 3 jaar een airco check te laten uitvoeren.


 Klik hier om een afspraak te maken


Accessoires

Ook voor diverse accessoires kunt u bij ons terecht. Of U nu een trekhaak wilt laten monteren of een radio wilt laten inbouwen, bijna alles kan.


 Klik hier om een afspraak te maken


Afspraak maken

Heeft u nog vragen voor u ons komt bezoeken? Neem dan gerust contact met ons op.
 


 Klik hier om een afspraak te maken